Kids Familjemässa är en mötesplats för familjer, företag och organisationer. En mässa med både nytta och nöje fylld med föreläsningar, aktiviteter, underhållning, utställningar och shopping.

Välkommen!

Här kommer vi löpande uppdatera er om vilka artister och föreläsare som kommer att närvara på Kids Familjemässor.

På Kids Familjemässa sätter vi familjen i fokus. En mötesplats för alla åldrar inom familjen som vill få tips & råd, lyssna på intressanta föreläsningar, informeras om aktiviteter och utbud, ta del av produktnyheter och shopping eller helt enkelt uppleva en dag full av glädje och inspiration.

Kids!

Kids Familjemässa kommer att fyllas med utställare som kommer att erbjuda shopping, mässerbjudanden, föreläsningar, aktiviteter, artister samt tips och råd till alla föräldrar och barnfamiljer. 

 

Följ Kidsmassan på Instagram och Facebook 

…Barnens favoriter, Lek och hopp, Kreativa barn, Boksignering, Föreläsningar, Uppträdanden, Artister,  Goodiebags till besökare, Teater, Modeshow…

Kids aktiviteter

Kids kommer kontinuerlig att presentera sina aktiviteter och program på hemsidan, sociala medier och genom lokala och centrala samarbetspartners. 

Ett fullständigt föreläsningsprogram och aktivitetsschema kommer att presenteras senast en månad innan Kidsmässan i berörda kanaler och sociala medier. 

Vi kan lova er dagar fyllda med kunskap, glädje och attraktiva erbjudanden att minnas. 

Varför besöka mässan?

På Kids samlar vi allt en förälder och familj bör veta. Det blir en dag fylld av glädje, lek och underhållning varvat med föreläsningar, råd, tips samt kunskap om ditt föräldraskap.

 

Vi kommer i januari månad att släppa förköpsbiljtter till samtliga våra Kids-mässor under våren. 

Vi kommer i vår att finnas på sex orter runt om i Sverige.

Linköping

Linköpings Sportcenter

 

Norrköping

Louis De Geer & Värmekyrkan 

 

Växjö

Fortnox Arena

 

Jönköping

Jönköpings Idrottshus

 

Halmstad

Halmstad Arena

 

Kalmar

Kalmarsalen